NEEM CONTACT MET ONS OP

Wilt u contact met ons of meer informatie, gebruik dan onderstaand formulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij respecteren uw privacy en slaan uw gegevens tijdelijk op. Deze gegevens delen wij niet met derden.

AFSPRAAK MAKEN

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak, kunt u bellen naar 020 – 641 29 66 of zend een e-mail naar info@styles.nl

BEL ONS

020 - 641 29 66

ADRES

Populierenlaan 137
1185 SH Amstelveen

This post/page is also available in: English

Wij zijn weer open!

U kunt bellen voor het maken van een afspraak, telefoon 020 – 641 29 66. Bellen heeft de absolute voorkeur boven e-mailen, dit werkt efficiënter. Houd u echter rekening met extreme drukte. Dit is het gevolg van een sluiting van 7 weken, we doen dan ook een beroep op uw geduld.

Omdat er in verband met hygiëne extra handelingen vereist zijn, reserveren we extra tijd voor uw behandeling. Deze extra tijd gebruiken wij voor het desinfecteren van de behandelingsplek, het gereedschap, het pinapparaat etc. Dit houdt in dat we met een 40 minuten schema werken. 

We rekenen een kleine toeslag van 1 euro voor de extra kosten die wij moeten maken om veilig en hygiënisch te kunnen werken.

Let op: baarden worden voorlopig de komende maanden niet geknipt!!!

Als laatste verzoeken we u met klem om bij gezondheidsklachten die mogelijk wijzen op het COVID-19 virus geen afspraak te maken dan wel een gemaakte afspraak te annuleren.

Ik wil iedereen nogmaals bedanken voor de steunbetuigingen die ik heb ontvangen. Dit is echt hartverwarmend.  Dank jullie wel!

Ron Haamel