Skip to content

DE KAPPER

Ron Haamel is sinds het afronden van zijn kappersopleiding in 1987 nog elke dag enthousiast en betrokken bij het kappersvak.

Ron is steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen. Als zelfstandig ondernemer opende hij in 1992 de deuren van zijn eigen kapsalon Styles en heeft in al die jaren al heel wat vakmanschap ontwikkeld, waarbij ook de nieuwste technieken toegepast worden. Aan zijn bekwaamheid als kapper, als ook zijn vriendelijke karakter, heeft hij zijn goedlopende zaak te danken. Hij blijft met beide benen op de grond staan en deze nuchtere houding is ook zeker in de zaak terug te vinden.

styles-newV11white

U wordt ontvangen in een stijlvolle en klassieke herenkapsalon, waarin de traditionele 'apothekers' toonbank en comfortabele Chesterfields een voorname rol spelen.

Ron Haamel staat bekend als een professional die in staat is om uw persoonlijke wensen perfect in te vullen. Daarnaast staat hij u altijd bij met vakkundig advies en ideeën voor uw kapsel. Zijn ambachtelijke vakmanschap heeft geleid tot een gedegen reputatie en een trouwe en tevreden klantenkring in en rondom Amstelveen.

This post/page is also available in: English